Utskriftsmodul PX Q

Skrive ut og merke fullstendig automatisk i industrielle applikasjoner

Full funksjonalitet, høy pålitelighet, komfortabel drift og lav driftsstans relatert til vedlikehold! PX Q-utskrifts- og avskallingsmodulen er designet spesielt for utskrift og merking fullstendig automatisk i industrielle applikasjoner. Den kan integreres i enhver orientering av forsamlingen for å løse selv komplekse merkeoppgaver.

En torsjonsbestandig støpt aluminiumskonstruksjon er basis for å sette sammen alle komponentene i utskriftsmekanikken. Matsikker belegg og rør av rustfritt stål gir den perfekte formen med spesielle funksjoner. Skruing er kompatibel med enhetene til konkurrentene.

Utover termiske printere har vi et bredt utvalg av etiketteringsmaskiner og applikatorer. Printere kan dessuten skrive hovedteksten i sort samtidig med logo, batch og lignende i en annen farge. Våre printere i dag er alle i stand-alone utgaven slik at den kan koples til vekt som en prismerker eller som arbeidsstasjon uten PC. Alle printere leveres med fabrikkens applikator.

Noen av etikettskrivere vi har:

MACH1 / MACH2 - for små til middels volum utskrift
Pålitelig 4 "skrivere i utprøvd teknologi. MACH1 med kontrollknapper og LED-display, MACH2 med farget LCD display og navigatør pad.

EOS-serien - ett konsept, to størrelser
Den nye EOS-serien kombinerer alle funksjonene til en solid industriell skriver med høyest enkel betjening. EOS1 for etikettruller med diameter opp til 155 mm. EOS4 for etikettruller med diameter opp til 210 mm.

MACH4 - for liten plass og middels løper
MACH4 har samme ytelsesdata som det etablerte industri skriver A4 +. Etiketter og overføring bånd er fôr fra forsiden. Derfor trenger den bare en liten arbeidsplass.

Squix - designet for industriell bruk
Fokus for Squix utvikling var på en enkel og intuitiv betjening, pålitelighet og hastighet ved utskrift og høy trykk nøyaktighet. Squix er den videre utviklingen av vellykkede A + skrivere.

A + serien - alltid opp til merket
Under utviklingen vi fokuserte først og fremst på enkel og praktisk betjening kombinert med høy pålitelighet.

A4 + M - spesielt for svært små etiketter og slanke kontinuerlige materialer
Alle materialer som er omstendelig på ruller eller hjulene kan merkes.

A4 + T - spesielt for tekstilmaterialer
Alle materialer som er omstendelig på ruller eller hjulene kan merkes.

XD4T - for tosidig utskrift
Den skriver ut dobbeltsidig på tekstilmaterialer, papp etiketter, presset rør, kontinuerlige eller ferdige for bruk, så vel som på kontinuerlig sythetic, papir eller papp materialer.

XC-serien - for to-farge trykk
To in-line arrangert Thermo utskriftsenheter for samtidig to-farge trykk i en etikett. XC fyller vilkårene for klassifisering og merking inventar i henhold til GHS.